Gek op MasterChef Australia

Gek op MasterChef Australia

MasterChef Australia – Iedereen is er sinds het begin van de serie al weg van: MasterChef Australia. De enige echte serie rond het creatief oplossen van lekkere raadsels.

15 jaar terug begon het als een wedstrijd op TV in Engeland. Nu heeft het de wereld veroverd, inclusief Australie. Het enige programma dat altijd geweldig is om naar te kijken. Wat is er zo geweldig? Om maar wat te noemen: De juryleden hebben humor. De gerechten zijn heerlijk. De show is echt entertainment.

Heb je toevallig ook weleens een televisieuitzending van MasterChef Australia gemist? Het is vaak erg jammer om een aflevering te moeten missen. De meeste afleveringen zijn online terug te kijken op Internet. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe je een uitzending gemist kunt terugkijken.

MasterChef Australia is populair. In Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de serie uit Australie dan uit de USA. De belangrijkste reden voor dehoge mate van populairiteit is dat het in de Australische versie van de serie erg relaxt en gemoedelijk toegaat. In andere landen zijn de presentatoren vaak onnodig arrogant, willen laten zien hoe goed zij zelf zijn en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie draait het echt om de kandidaten. Het is gewoon veel meer relaxter en positiever. Veel leuker .

Er is inmiddels een dedicated website voor MasterChef Australia. Hier staan details over de kandidaten en ook informatie over de recepten.

MasterChef Australia is er al enige tijd – en is erg populair. Op de Nederlandse website van MasterChef Australia staat onder andere informatie over uitzendingen van de afgelopen jaren. Maar een nieuwe serie voor 2015 staat ook al gepland. Dat betekent meer kijkplezier en meer verrukelijke recepten . MasterChef – We love it! En jij? Ben je ook gek op de show? Veel plezier met MasterChef Australia!